Home « Archief « Voedselveiligheid

Voedselveiligheid

6 oktober 2021

FoodHolland Nieuws schreef 26/10/2021 <<START QUOTE>> In de eerste 9 maanden van 2021 is het aantal bedrijven in de voedingsindustrie in Nederland met 11,7% toegenomen tot een totaal aantal van 6.865. Van de bedrijven die er bijkwamen, behoorde 87,5% tot de groep met slechts 1 werkzame persoon en 9% had 2 werkzame personen. Met name in brood- en deegwarensector en de productie van snacks gingen veel nieuwe bedrijven start. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.  bron: Voedingsindustrie, 26/10/2021<<END QUOTE>>

Ook als kleine ondernemer in de voedingsmiddelenindustrie heb of krijg je te maken met de wet & regelgeving. Je zal moeten voldoen aan tal van zaken om de voedselveiligheid te waarborgen. Om dit naast het reguliere werk te doen valt niet mee. Helemaal wanneer het nieuw is. Dan is het handig om een expert binnen handbereik te hebben. Process Energy biedt die mogelijkheid.

6 oktober 2021 schreven we er dit over:

Produceer of verwerk je voedsel met een klein team en kan je af & toe wel ondersteuning op het gebied van voedselveiligheid gebruiken?
Dan is het handig een praktische ingestelde adviseur met een schat aan kennis en ervaring op dit gebied binnen handbereik te hebben.
Hij kan je verder helpen met bijvoorbeeld:
– het opzetten / actualiseren van je kwaliteitshandboek;
– bedrijfsprocessen optimaliseren;
– toetsen van inrichting van de bedrijfsruimten, werkprocessen aan hygiëne voorschriften en/of deze voldoen aan wet & regelgeving;
– toetsen van etikettering en voedings- en gezondheidsclaims aan wet & regelgeving;
– voorbereiden van audits door inspecterende instanties;
– voor het geven van werkbaar en vooral praktisch advies.

Interesse en meer weten wat er allemaal mogelijk is? o.oosterhof @ pesupport.nl / 06-12851144

 

Contactformulier


Inschrijven als deskundige

Zoeken naar deskundige

Overige vragen